Ontbijt / brunch uit Nieuw vegetarisch koken:
Japanse omelet
- Ingrediënten:
- beleg naar keuze, ei, groentebouillon, lichte sojasaus, mirin, plantaardige olie en shiitake
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, courgette, ei, gember, knoflook, koriander, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Ontbijt / brunch uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / voorgerecht uit AH wereldkeukens China:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Fresh en light:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Recept uit I love groente:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Solo Food:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!: