Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, olie, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Bonen!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:
Recept uit Killerbody dieet:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Keukendagboek 2:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers: