Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Hartige broodpudding met kip en champignons
- Ingrediënten:
- blanke kippenbouillon, boter, champignon, ei, kip, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom en zuurdesembrood
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, groentebouillon, kervel, kippenbouillon, knoflook, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, ui, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Brunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Lunch uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Crumbles en gratins:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Gemüse! :