Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Gamba's met notensla, hazelnootolie en parmezaanschuim
- Ingrediënten:
- aardappelzetmeel, citroenrasp, gamba, hazelnootolie, knoflook, melk, nootmuskaat, notensla, parmezaanse kaas, peper en slagroom
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, brood, citroenrasp, citroenschil, dille, ei, fruit, groentebouillon, kaneel, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, slagroom, suiker, tijm, ui, volle melk, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Brunch / diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bij de koffie uit Sweet:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Home made zomer:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Amuse / diner / drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / voorgerecht uit Toprecepten voor de sifon: