Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Stokviskoekjes - salt cod cakes
- Ingrediënten:
- aardappel, bloem, boter, ei, olie, peper, room, spekvet, stokvis en volle melk
- Keuken:
- Amerikaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, crème fraîche, ei, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, vlees, volle melk, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Hoe te eten:
Diner / nagerecht uit Lima - het kookboek:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Crumbles en gratins:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie: