Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Schelvis met aardappel-preisaus
- Ingrediënten:
- aardappel, arachideolie, bieslook, boter, bouquet garni, dragon, prei, schelvisfilet, slagroom, ui, visbouillon en volle melk
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, ei, fruit, granen, groente, knoflook, nootmuskaat, noten, olijfolie, peper, peterselie, rijst, slagroom, ui, vis, vlees, water, waterkers, zaden, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal: