117 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebakpoederbasilicumbloemboterbroodcitroensapeigekookte hamgroentebouillonnootmuskaatolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige oliesjalotsuikertijmuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Okra in karnemelkkorst met tomaten-broodsaus

Ingrediënten:
basilicumbladeren, bloem, fijne kristalsuiker, fijne polenta, karnemelk, knoflook, koolzuurhoudend water, okra, olijfolie, tomaten, tomatenblokjes uit blik, zonnebloemolie, zout, zure room, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:

Feine Pfannkuchen mit Spinatfüllung

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine boter, ei, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sauce royale, sjalot, spinazie, spinazievulling, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gemengde gevulde groenten

Ingrediënten:
aardappel, bloem, brood, courgette, ei, groene paprika, half-om-halfgehakt, knoflook, melk, rode paprika, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Spaanse kaasballetjes

Ingrediënten:
bloem, ei, eiwit, frituurolie, geitenkaas, gerookt paprikapoeder, knoflook, manchego, olie, tijm, volle melk, witte peper en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Vis-b'stilla

Ingrediënten:
boter, citroen, crème fraîche, filodeeg, gele paprika, olijf, rode paprika, groene paprika, kaas, knoflook, melk, mihoen, peper, peterselie, sambal, ui, witvisfilet, wortel, zeevruchten, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Thaise Kalkoengehaktballetjes

Ingrediënten:
chilivlokken, gember, courgette, grof zeezout, halfvolle melk, franse sperzieboontjes, kalkoenfilet, kalkoengehakt, kippenbouillon, kokosmelk, korianderpoeder, limoen, pasta, suiker, knoflook, vissaus en zonnebloemolie

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Flespompoen met boekweitpolenta en tempura van citroen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, flespompoen, groentebouillon, kardemompeulen, kasha, knoflook, laurier, maïzena, olijfolie, oregano, pimentbessen, polenta, sinaasappel, sodawater, tijm, volle melk, witte peper, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Hongaarse lángos

Ingrediënten:
bloem, knoflooktenen, kruimige aardappel, melk, olie om te frituren, suiker, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht uit Made in Italy:

Mondeghini - Stuffed cabbage

Ingrediënten:
boter, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, rozemarijn, saffraanrisotto, salie, savooiekool, varkenssaucijs, witbrood, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Kipsaté

Ingrediënten:
chilisaus, donkerbruine basterdsuiker, gemberwortel, kipfilet, knoflook, melk, pinda, pindakaas, plantaardige olie, santen, ui en zout

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch
Soort:
gevogelte

Recept van Mijn Recepten:

Panada (vispasteitje) - Mijn Recepten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroensap, djinten, ei, kokosnootvruchtvlees, gist, ketoembar, knoflook, melk, peper, spaanse peper, suiker, tonijn, ui, vleesbouillon, zalm, zonnebloemolie en zout

Recept van Mijn Recepten:

Panada (vispasteitje)

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroensap, djinten, ei, kokosnootvruchtvlees, gist, ketoembar, knoflook, melk, peper, spaanse peper, suiker, tonijn, ui, vleesbouillon, zalm, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde krab - crabe farci

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, brood, broodkruim, calvados, cayennepeper, grof zeezout, knoflook, krab, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, plantaardige olie, sjalot, snijpeterselie, ui, peterselie, verse tijm, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gehaktballen met savooienkool

Ingrediënten:
ei, extra vergine olijfolie, knoflook, melk, pancetta, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rundergehakt, savooiekool, ui, witbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gefülltes Türkisches Fladenbrot auf Endivien-Kürbis-Salat / Gevuld Turks platbrood op andijvie-pompoensalade

Ingrediënten:
andijviesalade, citroenrasp, dijonmosterd, ei, gember, groentebouillon, ingelegde pompoen, knoflook, melk, milde chilipoeder, olie, olijfolie, orientaalse gehaktkruiden, peper, peterselie, sinaasappelrasp, slaolie, toast, turls platbrood, witte ui, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Omeletten met snijbiet en saffraan

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, ei, kruiden, knoflook, melk, peper, plantaardige olie, saffraan, snijbiet, vastkokende aardappel, water en zout

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...