Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Pasticcio met pompoen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, gedroogde paddestoelen, melk, pompoen, sjalot, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, suiker, tijm, ui, volle melk, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Alles over kool:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Hip Holland:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Frankrijk:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit 101 ballen:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: