Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groente, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht uit Italië:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Een jaar in Toscane:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Een jaar in Toscane:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Basisrecept uit Bouillon: