Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gebakken kipfilet met citroen en peterselie uit Siena
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kippenborst, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De zomerkeuken:
Bijgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Snack of tussendoortje uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: