Recept uit L'Art de la table:
Biefstuk met ravigotesaus
- Ingrediënten:
- aardappels, azijn, bietjes, bladpeterselie, citroen, citroensap, boter, gehakt, kappertjes, olijfolie, sjalot, peper, wortels, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, peper, prei, runderbouillon, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas: