Recept uit Sous vide:
Salsa verde
- Ingrediënten:
- basilicum, citroensap, dragon, kappertjes, gemalen komijn, koriander, korianderzaad, olijfolie en bladpeterselie
- Soort:
- saus/dressing/jus / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, cayennepeper, citroen, ei, gemalen komijn, knoflook, komkommer, korianderzaad, limoensap, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode ui, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Basisrecept uit Tajine:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Salade:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht uit NAJAT:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: