Recept uit Koken voor elke dag:
Groentesaus met garnalen
- Ingrediënten:
- bouillon, cognac, garnalen, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, tomaten, ui, vetstof, wortel en zout
- Soort:
- warme sauzen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroensap, crème fraîche, dragon, eidooier, groente, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: