328 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbladpeterseliebleekselderijbloembotercitroencrème fraîchedragondroge witte wijneikippenbouillonlaurierolieolijfolieparmezaanse kaaspeperrode paprikaslagroomtijmtomatenpureeuiwitte wijnwortelzoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kip met wijn en roomsaus

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, champignons, cognac, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, kippenbout, knoflook, maïzena, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:

Gegratineerde coquilles

Ingrediënten:
boter, broodkruim, chilipeper, coquilles, knoflook, koraal, peper, peterselie, room, sjalot, visfond en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Dubbele lamskarbonade met groene pepersaus

Ingrediënten:
champignons, citroenrasp, feta, griekse yoghurt, groene peperkorrels, kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, lamskarbonade uit de lende, oud bruin brood, oud witbrood, peterselie, sjalot, tijm, witbrood, zout en zure room

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Moules à l'escargot

Ingrediënten:
bieslook, bieslookbloemen, boter, bronzen venkel, broodkruim, citroen, dille, knoflook, mossel, natuurazijn, noilly prat, parmezaanse kaas, peterselie, room, roomse kervel, selderij, sjalot, tijm, ui en witte wijn

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Ravioli sud tirolesi

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, boter, champignon, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, groentebouillon, jeneverbes, knoflook, maïzena, nootmuskaat, parmezaanse kaas, porcini, room, sjalot en spinazie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Yoghurtdip

Ingrediënten:
bieslook, groene chilipeper, knoflook, limoen, peper, peterselie, room, sjalotje, yoghurt en zout

Soort:
saus/dressing/jus / saus
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde karper - carpe farcie

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, droge witte wijn, ei, karper, knoflook, ontbijtspek, oud brood, peper, sjalot, slagroom, snijpeterselie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Paling in het groen

Ingrediënten:
bieslook, bonenkruid, citroen, citroenmelisse, dragon, droge witte wijn, eidooier, kervel, knoflook, laurier, lavas, marjolein, palingmoten, peper, peterselie, pimpernel, room, salie, sjalot, spinazie, tijm, zout en zuring

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kalfsrolletjes met dragon

Ingrediënten:
casinobrood, dragon, kalfsescalope, kerstomaat, ketchup, knoflook, olijfolie, peterselie, sjalot, slagroom, tomaat en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

New england clam chowder

Ingrediënten:
aardappel, droge witte wijn, knoflook, mais, olijfolie, pancetta, peterselie, sjalot, slagroom, venusschelpen, visfond en witvisfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Speltrisotto met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, champignon, dragon, gepelde spelt, groentebouillon, knoflook, mascarpone, parmezaanse kaas, shiitake, sjalot en slagroom

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Slakkenragout

Ingrediënten:
bieslook, boter, dille, fijne dijonmosterd, gladde peterselie, grove dijonmosterd, knoflook, noilly prat, populierleemhoeden, room, sjalot, slakkenfond uit blik, slakken uit blik, tomaten, waterkers, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Midden-oosterse dipsaus

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, knoflook, lavashbrood, olijfolie, peterselie, ui en zure room

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Romige kruidendressing

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bosui, crème fraîche, dille, dragon, extra vierge-olijfolie, kervel, knoflook, koriander, peterselie, rodewijnazijn, sjalot, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Fusilli met zeekat

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderijhart, boter, citroen, fusilli, knoflook, olijfolie, sjalot, slagroom, visbouillon, witte wijn en zeekat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Bijgerecht uit Groene burgers:

Groene-bananenguacamole

Ingrediënten:
banaan, crème fraîche, knoflook, koriander, limoen, peterselie, pistachenoten, rietsuiker, sjalot, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:

Moules à la moutarde et au pastis

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, mosselen, mosterd, peper, pernod, bladpeterselie, ricard, sjalot, slagroom, ui, witte wijn en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...