Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Ossenstraat
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, laurierblad, olijfolie, ossenstaart, peterselie, rode wijn, salie, ui en wortel
- Keuken:
- Zuid afrikaans
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, selderij, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Basisrecept uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Recept uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Casa Moro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: