Recept uit Vegalicious:
Panella's met Caponata
- Ingrediënten:
- aubergine, bleekselderij, groene olijf, kikkererwtenmeel, kristalsuiker, peterselie, pijnboompitten, rode ui, tomaten en witte wijnazijn
- Soort:
- hapjes / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroensap, courgette, groente, kaneel, knoflook, kruiden, olijfolie, peper, pijnboompitten, specerijen, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Vegalicious:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Lente in Sicilië:
Picknick / diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept van Miss Fromage: