Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Tonbaliği buğulamasi - Gestoofde tonijn
- Ingrediënten:
- citroen, olijfolie, peper, peterselie, tomaat, tonijn, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, fruit, kaneel, knoflook, kruiden, munt, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, tijm, tomaat, vruchtensap, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Basisrecept uit Een kookboek.: