Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Kipschnitzels met tomaat & kappertjes
- Ingrediënten:
- bloem, kappertjes, kerstomaat, kipschnitzel, knoflook, olijfolie, peterselie, salie en witte wijn
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, visbouillon, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Ciao Bella:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Recept uit De Urban Cook:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Home made by Bartholomeus:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy: