Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Groentebouillon
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, boter, champignon, laurierblad, prei, selderij, ui, venkel, verse tijm en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, prei, rode wijn, runderbouillon, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van What's that smell:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De worst story:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: