Recept uit NAJAT:
Kipvulling voor bastilla
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, boter, braadkip, duif, gemberpoeder, kaneel, knoflook, koriander, olijfolie, saffraandraadjes, ui, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- gevogelte / pastei
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gemberpoeder, knoflook, korianderzaad, kruiden, kurkuma, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / bijgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken: