Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Gegratineerde kool met ui
- Ingrediënten:
- bloem, knoflook, kool, melk, olijfolie, peper, slagroom, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, citroensap, courgette, ei, gember, groente, groentebouillon, kool, koriander, kruiden, olie, paprika, peterselie, rode paprika, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Recept uit Junges Gemüse:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Sieb's proefschrift:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Picknick / bijgerecht uit De Zilveren Lepel: