Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Kartoffelpuffer, klassisch - Klassieke aardappelpannenkoekjes
- Ingrediënten:
- bloemige aardappelen, eidooier, koolzaadolie, nootmuskaat, peper, zout en zure room
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, ei, groente, kaneel, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, prei, specerijen, suiker, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit De geur van witte rijst:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Buffet / bijgerecht uit Provence:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit De grote Kleyn:
Recept uit Baru Belanda:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Bijgerecht uit Provence: