Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Sole à la Deauvillaise - Tong "Deauville"
- Ingrediënten:
- boter, broodcroutons, koffieroom, nootmuskaat, peper, slagroom, tongfilet, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, gruyère, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Lunch / snack of tussendoortje uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: