Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, ei, groente, knoflook, kruiden, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept uit Eten in Italie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Creative chef:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: