Recept uit Kochen für zwei:
Marinade voor haas
- Ingrediënten:
- bleekselderij, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peperkorrels, peterseliestengels, port, pruimedant, rode wijn, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- vegan / marinade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Kochen für zwei:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Verrot lekker:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit La Mère Brazier: