Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Entrecôte minute
- Ingrediënten:
- entrecotes, grof zeezout, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, sjalot en tijm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, salie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit NAJAT:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: