Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Sous Vide Duck Confit Pavé
- Ingrediënten:
- activa® rm, allspicebessen, eendenbout, knoflook, korianderzaad, laurier, rozemarijn, sinaasappelzest, steranijs, tijm en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Wild:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Basisrecept uit BioBudget:
Recept uit Smart BBQ:
Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit Koken voor elke dag: