Diner / lunch / hoofdgerecht uit Keukenkronieken:
Langzaam gekookte bonensoep
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, cannellinibonen, knoflook, koolraap, laurier, pancetta, parmezaankorst, peterselie, prei, tijm en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, dragon, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, room, rozemarijn, sjalot, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Keukenkronieken:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Basisrecept uit Groot handboek koken:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg: