Recept uit Kooktechnieken:
Mosselen stomen
- Ingrediënten:
- knoflook, kokkels, laurier, mosselen, olie, prei, ui, venusschelpen, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- schaal- en schelpdieren / kruiden
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, boter, citroensap, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / voorgerecht / tussengerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: