Basisrecept uit Twaalf:
Ragu
- Ingrediënten:
- citroenschil, gezeefde tomaten, kalfsgehakt, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, rundergehakt, tijm, ui en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, kaneelstokje, kippenbouillon, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sinaasappel, sjalot, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twaalf:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Het literaire eetboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept van De Hippe Vegetarier: