236 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemcitroensapcrème fraîchedroge witte wijneidooierkippenbouillonknoflooklauriermelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepoedersuikerpreiroomsjalotslagroomsuikertijmuiwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Cannelloni met tomaten-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Gebakken rijstballen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, carnarolirijst, citroen, ei, groentebouillon, grof zeezout, knoflook, lavas, mozzarella, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, ui, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Kip & champignonpastei

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champignons, chardonnay, ei, engelse mosterd, kip, olijfolie, prei, tijm, ui, wilde paddestoelen en wortel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Keizerlijke pannenkoeken

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, gedroogde vijgen, poedersuiker, suiker, vanillesuiker, volle melk en zoete witte wijn

Keuken:
Oostenrijks
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Ontbijt / diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Eggs benedict

Ingrediënten:
azijn, boter, dragonazijn, ei, eidooier, laurierblad, peperkorrel, witbrood en witte wijn

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Ontbijt / brunch uit Nopi:

Maïsbrood met gerilde perziken en ahornroom

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, bloem, boter, donkere rietsuiker, ei, fijne kristalsuiker, gele perziken, gemberwortel, griekse yoghurt, grof zeezout, honing, maïskorrels, nectarines, sauternes, slagroom, snelkookpolenta, vanillestokje, roomkaas, volle melk, witte perziken en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Ravioli met varkensvlees en kalkoen

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, ei, kalkoengehakt, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastadeeg, ricotta, rozemarijn, salie, varkensgehakt, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde pastarol

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, droge witte wijn, ei, knoflook, majoraan, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pastadeeg, pecorino, pomodori uit blik, ricotta, spinazie, suiker, tijm, ui, wortel, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde schelpen

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, ei, groentebouillon, grote pastaschelpen, knoflook, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, ricotta, room, saffraanpoeder, spinazie, tomatensaus in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Zeebaars in een zak

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, boter, citroen, ei, lente-ui, olijfolie, peper, slagroom, spinazie, venkel, kruiden, witte wijn, zeebaars en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Flensjes gevuld met mosselen

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, droge witte wijn, ei, mosselen, peterselie, ui en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Visravioli

Ingrediënten:
00-bloem, ansjovis, bladpeterselie, bloem, boter, brood, ei, olijfolie, sardienen, ui, vis en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pasta met broodkruim en venusschelpen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, ei, knoflook, laurier, olijfolie, sjalot, venusschelp en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Ravioli met majoraan

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, kaneel, kristalsuiker, majoraan, parmezaanse kaas, ricotta en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Genuese pansotti

Ingrediënten:
00-bloem, andijvie, bernagie, bloem, boter, brood, ei, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, raapstelen, ricotta, snijbiet, walnoten en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Pere cotte al vino bianco

Ingrediënten:
boter, chocoladesaus, citroenschil, doyenne du comice peer, ei, fijne tafelsuiker, kaneelpoeder, kaneelstokje, kruidnagel, sinaasappelschil en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Croccante al pistacchio

Ingrediënten:
amandel, bloem, boter, bramen, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, kristalsuiker, melk, munt, pistache, poedersuiker, rood fruit en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Mousse di cioccolato

Ingrediënten:
aardbei, bloem, boter, cassislikeur, eidooier, eiwit, fijne tafelsuiker, poedersuiker, pure chocolade, room en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / zoet / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / nagerecht uit Hoe te eten:

Trifle van rabarber, muskaatwijn en mascarpone

Ingrediënten:
bloedsinaasappel, bloem, boter, ei, eidooier, eiwit, gelatine, kristalsuiker, mascarpone, muskaatwijn, pistaches, rabarber en suiker

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met truffel en kreeft

Ingrediënten:
boter, carnaroli rijst, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, kreeft, truffel, truffelolie, ui, verse kervel, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Haal meer recepten op...