Recept uit Keukendagboek 2:
Eendenborst met kwetsenjenever en in eendenvet gebakken aardappels
- Ingrediënten:
- aardappels, eendenborst, eendenborstfilets, knoflook, tijmblaadjes, vet, vlees, zout en zwarte peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groente, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, specerijen, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie: