384 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroensapcourgetteeigroenteknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapeterseliepreispecerijensuikertijmtomaatuivleeswaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Lamsbout met kwarteleieren

Ingrediënten:
aardappel, gemalen komijn, gemberpoeder, honing, knoflook, kwarteleieren, lamsbout, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, prei, rietsuiker, rozijnen, salie, sinaasappel, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gestoofd runderhart

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, bouillon, cayennepeper, knolselderij, laurierblad, olie, paprikapoeder edelsusz, prei, runderhart, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, vet spek, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Couscous au poisson - Tunesische couscous met vis

Ingrediënten:
aardappelen, bladpeterselie, bleekselderij, brasem, chilipeper, citroensap, courgette, heek, kabeljauw, kaneel, kefta de poisson au coriandre en citron confit, koriander, kruidnagel, olie, paprikapoeder, peper, pompoen, raapjes, saffraan, schelvis, tomaten, tomatenpuree, ui, visballetjes, wortel en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tofoegoulash

Ingrediënten:
aardappelen, tomaat, groentebouillon, karwij, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, sjalotjes, tijm, tofu, tomatenpuree, uien, wortelen, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Altrömische Kalbshaxe auf Kartoffelpuree mit Peterselie und Minze / Oud-Romeinse kalfsschenkel op aardappelpuree met peterselie en munt

Ingrediënten:
aardappelpuree, citroenschil, gember, jeneverbessen, kalfsschenkel, kaneelstokje, kappertjes, kardemompeulen, karwijzaad, kippenbouillon, knolselderij, korianderkorrels, kruidnagel, laurier, maïzena, olie, peper, poedersuiker, rode wijn, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Romeins
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Minestrone

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, fijne deegwaren, gerookt spek, knoflook, knolselderij, marjolein, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, prei, savooiekool, tomatenpuree, uien, vleesbouillon, witte bonen en wortelen

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Chili-aardappelschotel recept - Food and Friends

Ingrediënten:
cannellinibonen, courgette, groene peper, groentebouillon, komijnpoeder, kruimige aardappel, olijfolie, oregano, paprikapoeder, rode kidneybonen, rode ui, knoflook, kaneel, tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, wortels, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Vegetarische moussaka

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, chilipoeder, groente, kaassaus, knoflook, olie, peterselie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, witte bonen in tomatensaus en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Venusschelpensoep - zuppa di patate e vongole

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boerenbrood, droge witte wijn, olijfolie, peper, tomaat, ui, venusschelpen, verse kervel, verse rozemarijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Linzen met venkel en brandnetel - lentejas con hinojo e andrajos

Ingrediënten:
aardappel, bouillon, brandneteltoppen, bruine linzen, groene paprika, knoflook, laurierblad, milde olijfolie, pikante paprikapoeder, spaanse ui, tomaat, venkel, wilde venkel, wortel, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Steensoep - sopa de pedra

Ingrediënten:
aardappel, bruine bonen, chourico worst, doorregen spek, knoflook, laurierblad, rode bonen, tomaat, ui, varkensoor, verse koriander, witte raap, wortel, zout, zwarte chourico en zwarte peper

Keuken:
Europees / Portugees
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / orgaanvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Ribollita

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boerenbrood, cavolo nero, olijfolie, palmkool, peper, tomaat, ui, verse tijm, witte bonen, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / peulvruchten / vegetarisch / groente
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Vissoep - kakaviá

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, knoflook, laurierblad, middellandse-zeevis, olijfolie, tomaat, ui, verse bladselderij, verse dille, verse peterselie, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Grieks
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Bollito misto - Gemengd gekookt vlees

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, cotechinoworst, gele paprika, kalfsborst met bot, kip, pruimtomaten in blik, rode paprika, rundertong, schouderlappen, tomaat, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees / gevogelte / rundvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met groente en tomaat

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, groentebouillon, koolraap, laurier, peterselie, sjalot, tijm, tomaat, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...