Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroen, ei, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, salie, tijm, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept van Oh my foodness:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Pannenkoeken:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Bijgerecht uit The naked chef:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje: