Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Lamsragout - pignata di pecora
- Ingrediënten:
- aardappel, bleekselderij, knoflook, lamsvlees, olijfolie, pecorino, peper, tomaat, ui, varkensspek en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, gember, groente, groentebouillon, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / buffet / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: