164 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembouilloncitroencitroensapcourgetteeigroentekaasknoflookmelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirozemarijntijmtomatenpureeuivleeswaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

De lekkerste stoofpot met pastakussentjes gevuld met aardappel en rucola

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemige aardappelen, boter, citroen, kalfswangen, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode ui, rozemarijn, rucola, tijm, tomaat in blik, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Wildzwijnbout met kastanjes

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, citroensap, gare kastanjes, honing, knolselderij, kruidnagel, kruidnagelpoeder, margarine, olijfolie, vleesfond, wildfond, wildzwijnbout en zeezout

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kalfsribstuk met grove mosterd

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bosui, boter, bouquet garni, kalfsribstuk, knoflook, meauxmosterd, olijfolie en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gans voor kerstavond

Ingrediënten:
aardappel, arrowroot, bleekselderij, boter, calvados, citroenschil, gans, ganzenmaag, ganzenvet, kippenbouillon, knoflook, madera, olie, rode-bessengelei, rookspek, salie, ui en wortel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch uit Hoe te eten:

Minestrone

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, bouillon, courgette, ditalini, olijfolie, parmezaankorst, parmezaanse kaas, savooiekool, sperziebonen, ui, witte bonen en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Ossenstraart, cavolo nero en puree

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, cavolo nero, kippenbouillon, knoflook, laurier, ossenstaart, peper, rode wijn, tijm, ui, volle melk, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:

Groentesoep

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, bleekselderij, boter, bouquet garni, droge sherry, groentebouillon, kervel, nootmuskaat, olijfolie, pastinaak, peterselie, prei, raapje, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Wintergroenteschotel met aardappeldeksel

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, groentebouillon, knoflook, koolrabi, olijfolie, pastinaak, tijmblaadjes, tomatenpuree, uien en winterpeen

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / groente
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Shepherd's pie

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, cheddar, kaas, knolraap, lamsschouder, olijfolie, rode ui, rozemarijn en wortel

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Zuppa reale

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, courgette, ei, escarole, extra vergine olijfolie, knoflook, krulandijvie, maïsgriesmeel, parmezaanse kaas, peterselie, scamorza, spinazie, tomaat, wortel en zachte kaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Gestoofd hertenvlees met jeneverbessen

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, jeneverbes, knoflook, olijfolie, peterselie, rozemarijn, runderbouillonblokje, stoofvlees, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Shepherd's pie

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, fijn paneermeel, lamsbouillon, lamsgehakt, nootmuskaat, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, witte peper, worcestershiresaus, wortel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Peterseliesoep

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, bouillon, olijfolie, peper, peterselie, ui, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Cottage (rundvlees) pie en shepherd's (lamsvlees) pie

Ingrediënten:
aardappel, appelsap, bananensjalotten, bleekselderij, bloem, boter, champignon, knoflook, lamsvlees, marsala, olie, peterselie, rundvlees, semolina, sojasaus, tomaten uit blik, ui, vet, volle melk, worcestersaus en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:

Bloody Mary-rundvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenkool, boter, citroen, extra vierge olijfolie, halfvolle melk, kruimige aardappels, laurier, mierikswortel, olijfolie, passata di pomodoro, port, rode ui, rozemarijn, runderborststuk, tabasco, wodka en worcestersaus

Soort:
vlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Groentesaus

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, ijsblokjes, jeneverbessen, kalfsfond, knoflook, laurier, olie, peper, rode port, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / saus
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Visstoofpot van de Armorkust - La Cotriade d´Armor

Ingrediënten:
aardappel, appel, bleekselderij, boter, bouquet garni, broccolizaad, cognac, gerookt spek, hartmosselen, knoflook, mantelschelpen, mosselen, olijfolie, prei, rode paprika, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, visbouillon, visfilet, wortel en zwemkrabben

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Haal meer recepten op...