Recept uit Koken voor elke dag:
Lamsvlees met rijst en pijnboompitten
- Ingrediënten:
- amandelschilfers, basmatirijst, lamsvlees, olie, peper, pijnboompitten, rozijnen, tomaten, ui, water en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kaneel, knoflook, koriander, munt, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, piment, rundergehakt, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Picknick / lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Turks kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Grillen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: