Recept uit Koken voor elke dag:
Lamsvlees met rijst en pijnboompitten
- Ingrediënten:
- amandelschilfers, basmatirijst, lamsvlees, olie, peper, pijnboompitten, rozijnen, tomaten, ui, water en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kaneel, knoflook, koriander, munt, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, rundergehakt, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Picknick / lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grillen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: