70 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemboterbouilloncitroencitroensapgehaktknoflookolieoreganoossenhaaspeperpeterselierozemarijnrucolatijmuivleeswaterzout
zout en peperzuivelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / voorgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Rundercarpaccio

Ingrediënten:
chilivlokken, citroen, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, flespompoen, kaneel, kastanjes, korianderzaad, mosterdkers, olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas, radicchio, rozemarijn, venkelzaad en waterkers

Soort:
vlees / feestdagen
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Lasagne

Ingrediënten:
bloem, boter, cavolo nero, extra vierge-olijfolie, halfvolle melk, kruidnagel, laurier, mascarpone, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, ragu, tijm, ui, venkel en vlees

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / gevogelte / feestdagen
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Twaalf:

Dunne plakjes rauwe ossenhaas met rucola

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, extra vierge olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas en rucola

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:

Biefstukjes met boontjes en blokjes krokante aardappelpuree

Ingrediënten:
aardappel, aardappelzetmeel, biefstuk, boerenham, chinese kool, eidooier, fijn zeezout, fleur de sel, haricots verts, kippenbouillon, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rode port, roomboter, sperziebonen, tournedos en verse peterselie

Soort:
vlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Carpaccio

Ingrediënten:
olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Rauw rundvlees op de wijze van alba

Ingrediënten:
aspergepunten, bleekselderij, citroensap, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, peper, runderlende, witte truffel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Runderhaas gevuld met pesto

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitjes en runderhaas

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Bresaola met ei

Ingrediënten:
bresaola, citroensap, eidooier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas en vlees

Soort:
carpaccio/tartaar / ei/omelet/frittata
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Carpaccio klassiek

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas en pijnboompitjes

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:

Carpaccio

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas, pijnboompitten, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Carpaccio van ossenhaas

Ingrediënten:
ansjovis, citroen, cornichons, franse mosterd, kappertjes, olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas, peper, rode wijnazijn, sjalot en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Lange tafels

Diner / hoofdgerecht uit Lange tafels:

Pappardelle met italiaans stoofvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, pappardelle, parmezaanse kaas, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, tomaten, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / voorgerecht uit Kooktechnieken:

Carpaccio-variaties

Ingrediënten:
aardappelblokjes, basilicum, extra vergine olijfolie, knoflook, paprika, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, runderfilet, verse tuinkruiden en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / voorgerecht uit Kooktechnieken:

Carpaccio

Ingrediënten:
basilicum, extra vergine olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, runderfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Siciliaanse soep met ballen

Ingrediënten:
bladselderij, eieren, kip, half-om-halfgehakt, laurierblaadje, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijnnaaldjes, sjalot, bleekselderij, rozemarijn, ui, varkensgehakt, vers broodkruim, vlees en wortel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Handleiding voor vegetariërs

Ingrediënten:
aardappelen, abrikozen, avocado, banaan, boerenkool, bonen, broccoli, dadels, eieren, eiwitten, erwten, gedroogd fruit, granen, groene bladgroenten, groenten, havermoutvlokken, kidneybonen, kikkererwten, koffie, koolzaadolie, limabonen, melk, mungbonen, noten, notenolie, notenpasta, peer, peterselie, pitten, plantaardige olie, pruimen, quinoa, raapjes, seitan, sojamelk, tarwekiemen, tempeh, thee, tofu, fruit, sinaasappelsap, vijgen, vis, vlees, waterkers, wilde zalm, zaden, zeewier en zuivel

Haal meer recepten op...