Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Aardappelsouffle met gerookte paling
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, citroensap, ei, gerookte paling, melk, peper, sjalot, vis en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, dragon, droge witte wijn, ei, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, runderbouillon, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Basisrecept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De liefde van de man ...:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: