Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Schelvis met aardappel-preisaus
- Ingrediënten:
- aardappel, arachideolie, bieslook, boter, bouquet garni, dragon, prei, schelvisfilet, slagroom, ui, visbouillon en volle melk
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode paprika, sjalot, slagroom, tijm, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Recept uit I love groente:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Mixen mengen malen:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Koken voor elke dag: