173 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloembotercitroencitroensapcrème fraîchedragoneigroentebouillonkippenbouillonknoflooknootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepreirode paprikasjalotslagroomtijmwitte wijnzonnebloemoliezoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:

Salade van kaas en uien met romige kruidendressing

Ingrediënten:
bananensjalotten, bieslook, botersla, crème fraîche, eikenbladsla, extra vierge olijfolie, paardenbloemblad, rodewijnazijn, romeinse sla, roquefort, rucola, walnoten, wittewijnazijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:

Zalm met aardappelsalade en steranijstoast

Ingrediënten:
bieslook, bosui, bruinbrood, cornichons, crème fraîche, gemalen steranijs, groentebouillon, honing, opperdoezer-ronde, sesamolie, sherry, sjalot en sojasaus

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:

Poolse pierogi

Ingrediënten:
bakpoeder, belegen cheddar, belegen goudse kaas, bieslook, bloem, boter, citroen, ei, karwijzaad, kruimige aardappels, olijfolie, ui, witte kool, wittewijnazijn en zure room

Keuken:
Pools
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Witlofsoep met blauwe kaas

Ingrediënten:
bieslook, blauwe wolvega, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, ladys blue, nederlandse blauwe kaas, olijfolie, peper, slagroom, spekjes, ui, witlof en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Haring in remouladesaus

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dragon, ei, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, room, selderijzout, suiker, ui en zoute haring

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Kruidenpolenta met paddestoelenragout

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, cantharellen, champignons, groentebouillon, instantpolenta, oesterzwam, olijfolie, peper, peterselie, ui, zout en zure room

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / rijst, granen en peulvruchten
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Gerookte haring, crème Molette en koolrabi

Ingrediënten:
algenpoeder, bieslook, bosbessen, broodcroutons, canola-olie, ciderazijn, gerookte haring, gerookte makreel, knolselderij, koolrabi, peper, sjalot, slagroom, witte ui en zout

Keuken:
Canadees / Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Pompoensoep

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bieslook, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, kippenbouillon, knoflook, koriander, olijfolie, pompoen, rode peper, room en ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:

Vichyssoise van komkommer en sla

Ingrediënten:
bieslook, bloemige aardappel, boter, botersla, brood, crème fraîche, groentebouillon, komkommer, koolzaadolie, little gem, olijfolie, prei, slagroom, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Gratin met kalkoen en zoete aardappel

Ingrediënten:
bieslook, boter, kalkoenvlees, kaneel, nootmuskaatpoeder, olijfolie, paneermeel, slagroom, ui en zoete aardappel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / crumble/gratin
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:

Grünkernsuppe - Speltsoep

Ingrediënten:
bieslook, boter, bruin brood, dille, dragon, gemalen spelt, gevogeltefond, knolselderij, nootmuskaat, peper, peterselie, pimpernel, prei, room, sojasaus, ui, vleesfond, witbrood, worcestershiresaus, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

aardappelsalade met mosselen en waterkers

Ingrediënten:
bieslook, dijonmosterd, droge witte wijn, gemalen zwarte peper, mosselen, nieuwe aardappel, olijfolie, rucola, sjalot, slagroom, suiker, verse bieslook, verse peterselie, waterkers, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Roze taglierini

Ingrediënten:
bieslook, bliktomaat, boter, gerookte zalm, knoflook, olijfolie, slagroom, taglierini, tijm, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Haal meer recepten op...