Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Calzoni
- Ingrediënten:
- 00-meel, basilicum, cherrytomaten, extra vergine olijfolie, gist, knoflook, mozzarella, oregano en suiker
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- quiche / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, ei, gedroogde oregano, gist, knoflook, laurier, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit I love groente:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Diner uit Wrap 'n roll:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: