Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Conejo al "jas" - Boterzacht konijn met cognac en wortels
- Ingrediënten:
- amandelen, cognac, knoflook, konijn, olijfolie, tomaat, ui, wild, wortel, zeezout en zwarte peper
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- wild
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, courgette, droge witte wijn, ei, groente, groentebouillon, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Beproefd:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit Brindisa:
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft: