Recept uit Het krokettenboek:
Aardappelcroquetten - Pelegrino Artusi, 1891
- Ingrediënten:
- aardappelen, boter, ei, eidooier, frituurolie, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas en suiker
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, kaneel, knoflook, margarine, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het krokettenboek:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / nagerecht uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Belgie:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / nagerecht / dessert uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek: