Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Kalfsfond
- Ingrediënten:
- bouquet garni, champignon, kalfspoulet, kalfsschenkel, knoflook, kruidnagel, mergpijp, olijfolie, prei, ui en wortel
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, selderij, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vet, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het kleine fornuis:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Hoe te eten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Brindisa:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept uit La Mère Brazier:
Basisrecept uit Wild:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok: