Recept uit Margriet kookboek:
Mosselsoep
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, margarine, mosselen, peperkorrels, peterselie, selderij, ui, water en winterwortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, boter, citroen, groente, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, laurier, melk, munt, olie, olijfolie, peterselie, prei, room, selderij, suiker, tijm, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Diner / buffet / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Recept uit Gesund Geniessen:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit Het kleine fornuis:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht van Francesca Kookt!:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: