Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Çömlek kebabi - Goulash in stoofpot
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, erwten, margarine, peper, rijst, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- schapenvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, boter, dille, ei, gember, groentebouillon, kaneel, kippenbouillon, knoflook, komkommer, munt, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, risottorijst, sjalot, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Vegan Genial:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy: