Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Kip met abrikozen
- Ingrediënten:
- boter, gedroogde abrikozen, kaneel, kippendijen, kippenpoten, peper, rode ui en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroen, citroensap, ei, gember, gemberpoeder, honing, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, koriander, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, specerijen, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / nagerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Keukendagboek 2: