Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Wortelsoep - potage crécy
- Ingrediënten:
- boter, crème fraîche, jonge wortel, langkorrelrijst, prei, slagroom, ui, peper, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peterselie, selderij, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Basisrecept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / snack of tussendoortje uit Vegan Genial:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Snack / diner / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek: