Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Kalfslever à la Lyonnaise - foie de veau à la lyonnaise
- Ingrediënten:
- boter, kalfslever, peper, rode wijnazijn, snijpeterselie, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, citroensap, ei, kalfsvlees, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Picknick / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie: